Goodie bag- tehtävä

A) Ajattelin, että voisin tehdä itselleni pikakampauksena rentoja kiharoita ja sivuille hollantilaiset letit. Mielestäni se olisi kiva kesäjuhliin oleva rento pikakampaus ja yleensä tykkään, että saan hiukset pois naamaltani. Tämä on mielestäni oiva tapa saada hiukset pois naamalta näteillä leteillä. Painopiste tulisi siis sivuille. Teen ekana letit ja sitten teen latvoihin kiharat.


B) Minulla on todella paksut hiukset, jotka katkeilee todella paljon. Kotihoitona itselleni suosittelisin esimerkiksi Goldwellin Rich Repair tuotteita, sillä ne auttavat hiusten katkeiluun. Pikakampauksen teko kotona voi olla inhottavaa ja turhauttavaa jos yrittää liian vaikeita juttuja. Minun vinkkini olisi tehdä vaikka erilaisia lettejä tai nyörityksiä ja yhdistää niihin koristeita ja raudalla tehtyjä juttuja. Leteistäkin saa tehtyä niin hienoa juttuja kun vain soveltaa päässään.

VINKKI: Jos haluaa latvakiharat helposti ja nopeasti niin laita hiukset ponnarille/ponnareille ja kiharra hiukset sillä tapaa. Tämä siis säästää aikaa sillä tavalla, ettei hiuksia tarvitse ositella ja kaikki hiukset on helposti ponnarissa.

Keräsin tähän esimerkkejä pikakampauksista:
102 Best White Girl Braids images | Hair styles, Long hair styles ...Girl100 hairstyles for naturally curly hair to rock this summer ...


Tässä tuotteet joita käyttäisin tässä kampauksessa.
1.
 Schwarzkopf Professional Oil Ultime Argan & Barbary Fig Oil-In ...Schwarzkopf Professional Oil Ultime Argan & Barbary Fig Oil-In ...  
Valitsin Schwarzkopf Oil Miracle sarjasta Argan & Barbary fig shampoon ja hoitoaineen, koska ne antavat ihanan kiillon, tuoksun ja terveen tuntuiset hiukset.

2. 
 Goldwell StyleSign Curly Twist Surf Oil 200ml | New Hairstore ... 
Hiuksiin jätettäväksi tuotteeksi valitsin Goldwellin Surf Oil suola-öljysuihkeen, koska se erottelee kiharat ja estää sähköisyyttä. Tuote on tarkoitettu laineille tai kiharoille.

3.
Goldwell StyleSign Curly Twist Curl Styling Spray Twist Around ...
Muotoilutuotteeksi valitsin Goldwellin Curl Styling Suihkeen, koska se on 2 in 1 tuote. Se antaa pitkäkestoisuutta ja joustavuutta, sekä 200C lämpösuojan. Sitä käytetään ensin kiharoiden muotoiluun ja sitten kiinnittämiseen.

4.
Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish 300ml | Kauneuden ...
Viimeistelytuotteeksi valitsin Goldwellin Lustrous Hairsprayn, koska se jättää luonnollisen liikkuvuuden, mutta silti antaa joustavaa pitoa. Se myös lisää kiiltoa ja suojaa kosteudelta.

Kommentit

Suositut tekstit