etäpäivän puuhia

Tänään minulla olisi pitänyt olla työharjoittelua, mutta koronatilanteen takia en pääse enää työpaikalleni. Joten tänään oli tarkoituksena tehdä kaikkea mahdollista ja minä päätin tehdä pienen simppelin kampauksen ja leikkasin myös pikkuveljeni hiukset.

Kun tein kampausta se oli helppo tehdä, mutta minua ärsytti, että hiukset olivat niin karvaiset aiemmista kampauksista, että kampauksesta ei tullut niin siisti mitä olisin halunnut. Jos tuosta kampauksesta saisi vain karvaisuuden pois niin siitä olisi tullut super kaunis simppeli kampaus.

Näin toteutin kampauksen:
1. Ekana laitoin päälliosan ponnarille. jakaus ohimolta ohimolle.(päälliosan voi halutessaan tupeerata, itse kohotin pieniä osioita.)
2. molemmilta puolilta korvien päältä pienet osiot ja niihin letit.
(letit tehtiin siihen asti, että se yltää päälliosan ponnarin yli
3. Sitten letit levitettiin ja sommiteltiin, että kumpi näyttää paremmalta päällä.
4. letit kiinnitettiin päällekkäin pinneillä.
5.loput hiuksista kiharrettiin.







Pikkuveljeni on nyt tykännyt pitää keskijakauksella hiuksia, hiukset olivat vain päässeet todella pitkäksi ja kysyin häneltä voinko leikata ne. Leikkasin takaa ja sivulta koneella 0,8mm ja päältä leikkasimme saksilla 3-5cm ja sitten vielä keventelin latvoja muotoilusaksilla. Viimeistelin vahalla ja yritin laittaa siististi taaksepäin.




Kommentit

Suositut tekstit